Om oss

Vi er to voksne, en gutt på 6, en jente på snart 11 og tvillinggutter på 13, som har bestemt oss for å flytte sammen og prøve  lykken som huseiere.

El-bil
For å dokumentere prosessen, bestemte vi oss for å gå nye veier siden ingen av oss har klart å lage ett eneste album siden ungdoms årene.
Det mangler ikke på evnen eller viljen til å ta bilder. Tvert i mot blir det så mange, at jeg ikke orker å ta fatt på utvelgelsen prosessen og de blir liggende på mobil el PC.

Siden jeg har fått meg en it-konsulent som kjæreste og nå også samboer, føltes det helt naturlig å dokumetere prosessen live isteden for å lage det tradisjonelle albumet. Nå kan eksempelvis også mine foreldre som praktisk nok dro på en 5 ukers ferie til Florida samme dag som vi overtok følge oss live på husbloggen 😜😉

Noen kjappe ord om oss:

Christine – en spontan 42-åring som jobber som Key Account selger i Bonnier Media. Elsker mote, smykker, foto, reiser, barna – både de nye og de gamle, familien generelt, mannen selvsagt og oppussingsprosjekter. Jo større jo bedre er det grunn til å tro 😉

Lasse – en livlig og sosial 38-åring som jobber som it-konsulent og er en elektronikk-entusiast. Fritiden bruker han helst med barna, på sjøen, på fjellet, på ferie eller til en kaffepause på den lokale cafeen, Grønn.

  

Nå som vi har blitt en storfamilie på 6, må vi gjøre noe med bilparken. Vi må ha en bil med flere seter. Vi er veldig for el-biler og har derfor bestilt en Nissan Leaf og en Tesla X.

Tesla har i disse dager et «refferal» program som gjør at man kan henvise andre til å handle en Tesla. Handler dere via vår refferal vil dere få 10.000 i rabatt på bilen og vi vil få 10.000 i rabatt på vår.

Linken som kan brukes for å bruke vår refferal, og dermed få 10.000 i rabatt på en Tesla S, er http://ts.la/lasse9342

Pr. i dag har vi klart å få 5 stykker på listen. Får vi den opp til 10 så får vi ekstrautstyret på bilen gratis i tillegg. Setter pris på all den hjelpen vi kan få 🙂