Statusmøte på Grønn

Statusmøter er viktig. I rettferdighetens navn bør jeg vel egentlige kalle dette møte for en aldri så liten pause fra kaoset. Riktig nok skal jeg møte en venninne jeg ikke har sett på veldig lenge, og som jeg måååå få tilbake noen utlånte plagg fra akkurat nåååå 😉 Helt klart!

Ingen dårlig samvittighet for at mannen står på loftet og tømmer den for oppsparte skatter, og sikkert banner fordi han for ente gang skaller hodet i den altfor lave bærebjelken.

Jeg er riktig nok bare ett steinkast fra huset så blir savnet tilbake til kaoset for stort, og samvittigheten plutselig skulle dukke opp, så kan jeg være på plass på få minutter.

Grønn er vår lokale og svært viktige leverandør av morgen kaffen, ettermiddags kaffen og ja noen ganger også kveldskaffen. De har mye annet som også er eksepsjonelt bra i tillegg til de ansatte. Bla veldig bra utvalg av basisprodukter for å kunne lage det perfekte måltid selv for meg. Vakre service, bøker, blomster osv.

Men det jeg ikke skal fortelle om er de supre pizzabunnene de selger. Jeg er stor fan av pizza og den blir ikke perfekt uten disse bunnene. Da får jeg til den deilige følelsen av italiensk pizza med tynn og akkurat passe crispy bunn. Så av redsel for at de skal gå tom, og hele Lilleaker kommer meg i forkjøpet, så vil jeg absolutt ikke anbefale det 😉