Søppelsekkens reise til Hong Kong! 

Noe ufrivillig sitter vi nå på Gardermoen, og skal legge ut på en 18 timers reise. Perfekt etter en uke som har gått med til å flytte fra to leiligheter, rengjøring og overlevering av to boliger, total oppussing av ny bolig, div planleggingsmøter, «normalt» familieliv og full jobb.

Ohh Yes!!! Formen er definitivt på vei nedover og mangelen på søvn brenner i øynene! Derfor skal vi selvsagt, midt opp i det hele på en intens 4 dagers tur til Hong Kong, der to av dagene går med til reise 😜

Ufrivillig henger sammen med at vi spontant (jeg..) en sen kveld i juni 15 min før SAS sin Hong Kong deal gikk ut, bestemte oss for at det var en genial ide med en opplevelsestur på høsten. Viktig å unne seg litt ekstra når høstmørket legger seg og gradestokken synker. En fantastisk mulighet til å reise til ett sted jeg alltid har drømt om å få oppleve argumenterte jeg. Lasse var enig! En spennende og rimelig mulighet. 3 minutter før dealen gikk ut var flybillettene i boks! 

Så kom huskjøpet vårt i august. Det også av den spontane sorten og turen passet ikke fult så godt inn i timeplanen lenger…

Vi har ikke hatt noe tid til å planlegge turen så kom gjerne med tips og råd ☺️

Forhåpentligvis sover vi på hele flyturen over og våkner uthvilte og klare til å ta fatt på den spennende opplevelsen det helt sikkert må være å få oppleve Hong Kong! 

Vi begynte å pakke kl: 24 i går kveld og det ble ingen stor suksess. Ingen av oss hadde lenger noen oversikt over hvor klærne våre var, og minst av alt sommerklærne. 

I begynnelsen av pakke prosessen var vi super flinke til merking og møysommelig sortering i pappesker. Alt ble sortert der det hørte hjemme, slik at vi lett skulle kunne finne tilbake til tingene og vite hvor det skulle plasseres. Silkepapir og bobleplast ble i stor utstrekning brukt fra alt til glass, bilder og møbler vi var spesielt redde for. Mot slutten etter å ha pakket ett sinnsykt antall pappesker, kan jeg avsløre at det ble bonanza! 

Så lenge vi hadde noe å putte tingene våre i, spilte det ikke lenger noen rolle hvordan det havnet der, el hva som havnet sammen. Etterhvert spilte det heller ingen rolle hvor el hvordan det ble plassert i det nye hjemmet. Det endte med at vi tilslutt pakket oss ut av bodene. Dvs at vi ikke lenger kom inn og mot slutten nesten ikke ut 😜

Litt tricky nå som vi gjerne skulle hatt orden i kaoset 😬

Resultatet blir at vi begge reiser med halvfull koffert, og mangler det meste. Ingen shorts, pensko eller i det hele tatt plagg som passer sammen. Det eneste vi var opptatt av i går da vi pakket, var å bli ferdig og få lagt oss til å sove.

Vel fremme på Gardermoen etter herlige 5 timers søvn, oppdager jeg at jeg har reist fra baggen med lesestoff og jobbsaker, og tatt med meg baggen med gipsskruer, hodepute og søppelsekker!  Ikke ideelt med tanke på sikkerhetskontrollen. 

Så skal jeg komme med ett godt og  velmenende råd, må det være å begynne å pakke i god tid før flytting. Og for all del merk eskene!! Du kommer ikke til å angre! Bare hold ut. Det er definitivt verdt det 👍

Go to gate ropes det over høyttalerne. Det er på tide å gå 😊

    
 

2 thoughts on “Søppelsekkens reise til Hong Kong! 

  1. Vet ikke om dere fikk med dere joggesko blant skruer og søppelsekker, men HVIS dere gjorde det, så bør dere prøve å få tatt en joggetur fra Victoria Peak! Ta den gamle skramletrikken opp til endestasjonen helt på toppen, og snirkle dere på stiene nedover. Fantastisk utsikt over Hong Kong, litt jungelaktig på deler av løypa, og veldig deilig å få seg litt frisk luft ned i lungene etter en runde nede i trafikken!

    1. Herlig! Tusen takk for tips Mari! Det må vi helt klart gjøre! Gleder meg allerede merker jeg. Akkurat sånn vi liker!

Comments are closed.