Operasjon kjøkken! 

Tiden er inne for valg av kjøkken. Og da er det ikke bare valg av leverandør som er vanskelig. Men også hvordan man ønsker at kjøkkenet skal være og til hvilken pris. Rommet i seg selv har jo også sine begrensinger. Hvor mange høyskap skal man ha, hvor mange overskap og skuffer, uttrekkbare eller ikke, hvor dype kan de være og hvor skal de være??

Skal man eller kan man ha kjøkkenøy, vegg eller takhengt vifte eller hold deg fast, benk vifte? Hvor du ønsker kjøleskap, vask, oppvaskemaskin og komfyr er også viktig og finne ut av raskt før vegger, tak og gulv lukkes, med tanke på plassering av rør til ledninger, el-punkter og vannrør. Og hva er mest praktisk i forhold til plassering? 

Valgets kvaler! Vi kan ikke velge ukritisk og har etterhvert pga litt kreative krumspring fra min side, (som kanskje noen har fått med seg i bloggen) en litt mer begrenset pott vi kan bruke på dette. Men vi ønsker jo som alle andre som skal ha nytt kjøkken, mest mulig for pengene. Og så fint som mulig selvsagt 😊

Vi er 6 personer som skal ha glede av dette kjøkkenet og det er viktig å tenke på alle alderstrinn i forhold til funksjonalitet og brukervennlighet. Vi er ingen eksperter på dette og det begynner å haste…

Derfor skal vi nå i løpet av neste uke i minimum 2 planleggingsmøter og er veldig spente på hva vi får ut av det. Maxbo og IKEA er to av de. Men ønsker også å sjekke ut Kvik og HTH. 

Jeg har lagt min elsk på Superfront sin design, og har i hodet egentlig allerede bestemt meg for det. Så får vi se hva Lasse mener om det?! Sjekk ut Superfront.com så vil dere se hva jeg mener. 

De har utviklet ett genialt konsept! Superfront baserer seg på ett utvalg av IKEA sine skrog og har tilført det en ekstra dash glamour. Resultatet gir etter min mening, ett enda sterkere design utrykk. Men pga de kostbare detaljene må man også ta høyde for en høyere pris. Det fine er likevel at du får satt ditt individuelle utrykk på kjøkkenet. Et suverent alternativ til markedet ellers. 

Dette er noe i den gaten av hva vi kunne tenkt oss. Bare en litt lysere variant. 

  

Dette er hva vi har nå provisorisk: 

  

Og dette er her vi skal ha nytt kjøkken: 

  

Følg med så oppdaterer vi dere rundt møtene og valget om ikke så altfor lenge. Håper jeg ☺️

2 thoughts on “Operasjon kjøkken! 

  1. Kom gjerne å se vårt nye HTH. Vi har hatt en murer til å støpe microsement under overskap og på eksisterende benk og øy. Se dekorhuset.no. På vei til Skottland nå, men hjemme Søndag formiddag;). Anette

    1. Hei Anette
      Så hyggelig! Det gjør vi gjerne. På reise nå vi også nå,men i løpet av neste uke hadde vært strålende!! 😊

Comments are closed.