Lørdagen over alle lørdager 💕

Kaoset brer seg i midlertidig hjem 2. En liten leilighet på 45 kvm er under opprør. Det ser rett og slett helt kaotisk ut for å si det forsiktig. Det går pt ikke an å bo i Ørakerveien med barna, ettersom tak og vegger rives fra kjeller til loft og støvet ligger som en hvit sky over hele huset. Kun to rom er mulig å bruke. Kjellerstuen der vi bor når vi ikke har barna, og badet. 

Av mildt sagt nødvendige årsaker har vi valgt å presse oss inn i leiligheten i Harsåvn, som vi disponerer frem til onsdag 28 okt. Her er vi nå 4 personer som bor på to rom. Det i seg selv er ikke så crazy, men putt pappesker til flytting, innpakningspapir, tørkestativ i stuen, matlaging, stell av 4 personer…og litt form for lek og moro inn i kabalen så blir det litt tricky! 😁

Det er viktig å merke seg at det er lørdag 24 okt! Ikke bare er det FN dagen, det er også bursdagen til tvillingguttene Andreas og Nicolai og det må feires!  💕

Vi starter dagen med å ringe gutta og synge bursdagssangen med vakker morgen røst, og avtaler bursdagslunsj på Niwa. Guttene elsker crispy duck og asiatisk mat så det kommer til å bli bra! Minstegutten Leon hadde bursdag 9 okt, og vi har enda ikke rukket å feire den sammen, så her blir det stor feiring! Leon skal forøvrig ha bowling bursdag med kompisene i morgen, så full action hele helgen!

Før all feiring må vi selvsagt som alle andre rekke altfor mye på en lørdag og x fingrene for at tolmodigheten til barna holder. Jeg skjønner at det er som å tro på julenissen, men det er lov å håpe. 

Vi bare må på Maxbo for å se på diverse innredning, velge maling til alle barnerommene,  stuen og gangen. Se kjapt på innredning til ett ekstra bad, kjøpe fliser til kjøkken, entre og bad på Fliskompaniet på Skøyen. Så skal vi bare en bitteliten tur og innom huset for å ta diverse avgjørelser knyttet til plassering av skap, el rør, vegger og dører før vi endelig kan lunsje og feire! 

Fikk i skrivende stund tlf fra håndverkerne våre som sa at vi måtte bestemme oss for hvordan kjøkkenet skal bli. Hvilke vegger som skal flyttes, fjernes osv. Håndverkerne må komme til under innredningen for å få fjernet gulvet slik at de kan få lagt nytt gulv, støpe og flislegge kjøkkengulvet samtidig som de legger gulvet i stuen. Viktig slik at høyder etc blir likt pga åpen løsning og for at prosessen ikke stopper opp. Makes sence!! Problemet er bare at vi fortsatt er litt usikre. Vi har ikke har rukket innom noen kjøkkenleverandører som kan hjelpe oss med tegninger, og derfor ikke har helt klart for oss hvor nettopp skapene skal stå. OMG!! 😱

Ok riv sier vi over tlf uten å ane konsekvensene. Så her blir det nok noen interessante oppdateringer etterhvert..
  
See what I mean!?

Og ja det ble tid til litt feiring og kos som planlagt 😊  

 Det ble Kake og kakao på Grønn før vi spiste middag på Niwa noen timer senere. 

Hvis det er noen som er på husjakt eller kun er på jakt etter litt inspirasjon til boligen sjekk ut denne siden: Pareliusveien 32

Det er forøvrig visning der i morgen og mandag. Løp og kjøp!!