Letter from Hong Kong! 

 
    
Alright! Nå har vi vært hele 38 timer i Hong Kong, og de første 4 kan jeg avsløre at gikk med til å sove. Vel og merke før vi fikk sikret oss ett minimum antall med plagg som skulle brukes til lunsj. 
Vi begynte nemlig de førte 25 minuttene i Hong Kong med å melde bagasjen savnet. Det var etter 9 timer på flyet fra Arlanda, halvveis tildekket av appelsinjuice og seriously trøtte! 

Jeg klarte ikke sove fordi det asiatiske parret som satt på raden ved siden av meg slurpet voldsomt hver gang de drakk. Og det var relativt ofte. Antageligvis en høflig skikk i Kina…men vanvittig irriterende når man fortvilet forsøker å sovne. No effence!

Lasse derimot fikk ikke sove fordi uansett hvilken film han prøvde seg på for å bli søvnig, så kom jeg på noe jeg ønsket å dele med han. Ikke for mye selvsagt. Kun ved de anledningene der jeg ble speseilt opptatt av noe jeg leste el noe som skjedde rundt meg. Uansett…veldig kjedelig når han skal se film og ikke jeg 😁😇

Tenk å ha sånn flaks! Tenk deg å få hotellrom i 15 etg. Midt i ett gigantisk visuelt lekkert shoppingsenter, langs vannkanten med vanvittig skyskraperutsikt i vakkert samspill, og ett uendelig antall rå butikker!! Og da mener jeg ikke nødvendigvis dyrt, men det beste utvalget også fra de rimelige kjedene som HM og Zara. Ohh Yes!! Nå er ikke det alles ønskedrøm å havne på ett kjøpesenter midt i en super travel gate, full respekt for det. Men når du kun har x antall timer til rådighet, og skal rekke diverse sightseeing i umiddelbar og ikke fult så umiddelbar nærhet, raskt få gjennomført julehandelen, ha Internett dekning for å jobbe litt, spise på anbefalte restauranter og rusle langs vannet i noen lunde romantiske og ikke altfor støyende omgivelser. Da er det fint å bo sentralt i Kowloon. 

Vi har til nå gjennomført båttur til Hong Kong Island, guidet busstur, haik til The Peak, Stanly Market og middag på Felix restaurant på toppen av Peninsula

Det er merkelig at ordtaket heter «tiden flyr», når tiden du faktisk sitter på flyet ofte går uendelig sakte. Mens tiden man tilbringer når man har landet, går så altfor fort!

I morgen står Zara Home først på listen og jeg gleder meg vilt, så nå må jeg sove!

Må jo også være uthvilt til lunsj på anbefalte Nobu og middag på Aqua

Tusen takk til alle som har tipset 👍

  

One thought on “Letter from Hong Kong! 

Comments are closed.