Jeg møtte en tiger på veien 🐯

Helt i min egen verden, og med bilen full av pappesker ble det bokstavelig talt bråstopp foran Stoppestedet på Lilleaker. Der stod min storesøster i veikanten og viftet med ett stort bilde i armene, og ropte CHRISTINE for full hals. Det var umulig å ikke høre det, selv med vinduene oppe og radioen på 🙂 

Hun hadde vært på klubben og hentet ett fantastisk bilde av seg selv, og var på farten opp til meg for å se på det dels nedrevne huset.  

Siv er verdens herligste storesøster, som fikk en tøff start på livet. En dramatisk fødsel førte til for lite surstoff til hjernen, der konsekvensene førte til at hun ble psykisk utviklinghemmet. Jeg har til tider følt på urettferdigheten over det, og hvor tilfeldig livet er. Men på tross av mange og store utfordringer så går det bra med Siv. 

Hun har en direkte holdning til livet, og klarer seg bra på så mange måter og mye pga av det. Hun er en sterk dame med klare meninger. Og det er befriende og behagelig å forholde seg til, fordi det er forståelig. I motsetning til mange av oss andre redigerer hun ikke sine oppfatninger, eller væremåte avhengig av tid og sted. Hun er til enhver tid hundre prosent seg selv. Helt uten filter. 

Vi henger sammen minimum en gang i uken, og selv om det i utgangspunktet skal være jeg som skal ha call på tid og sted, og være en ekstra støtte i hverdagen, så er det vel ofte omvendt må jeg innrømme. Ofte er det hun som ringer meg og minner meg om middagsavtaler, møtested, ukens innkjøp o.l 

Akkurat denne dagen var ett av hennes spontane besøk. Hun ville opp og se hvordan det gikk med huset. Hun liker å følge med. Vi gikk igjennom en fullstappet entre uten belysning (alt av lamper i tak og vegger var fjernet. Kun ledninger som henger fra tak og vegger), en stue der veggene var fjernet inn til isaloasjonen og støv over alt.  Ikke ett ord om det!

Så får hun øye på kjøkkenet. Eneste rommet som fortsatt var møblert og inntakt (foruten en vegg som var revet for å åpne opp) og der vi faktisk vurderte å vente litt med å rive kjøkkenet for å minske kaoset, men også for å se an økonomien. Det fungerte jo helt fint enn så lenge. 

Christine dette likte jeg IKKE! Ååå?  

Nei det er sånn gammeldags! Ikke noe fint! Ehh nei kanskje ikke…men det fungerer jo helt fint! 

Konklusjonen var ikke til å ta feil av!! Skal jeg hjelpe deg å rive? 

Det går bra! Du kan kanskje hjelpe meg å se på noen kjøkkenforslag på nett? 

God ide mente Siv 😊

  

Sånn ser det ut nå etter gode råd fra storesøster 😊