Det store lampevalget! 

Mulig valg av lamper faller lett for noen, men jeg må si at jeg liker lamper så godt at det rett og slett ofte blir litt for vanskelig og i det hele tatt skulle velge. Jeg er litt shizofren i smaken noe som gjør seg utslag i en mix av diverse stilarter og utrykk. Det igjen gjør det til tider litt vrient og skulle kombinere tingene sammen. 

Nå blir det om mulig enda vanskeligere. Nå skal nemmelig manne boligen slåes sammen med kvinne boligen. Interesting! 

Så da er tanken keep it simple where you can! Easy? Nope! 

Etter å ha tenkt meg litt om, gått igjennom de endringene vi ønsker å gjøre med huset og jada…snakket med mannen i huset så har vi sammen kommet frem til at drømmelampene finnes hos Northern Lighting. 

Der har jeg bla funnet den lampen jeg drømmer om å henge opp i trappen. 

See what I mean? 

  

  

Det er difinitivt verdt å sjekke ut https://northernlighting.no/

Og denne lekkerbisken skulle jeg veldig gjerne plassert på en sjenk i stuen!