Da mannen møtte veggen! 

Det er ikke til å stikke under en stol at jeg er mest ivrig på oppussingen av huset. Mens mannen er litt mer tilbakeholden og har en mer avventende og reservert innstilling til prosjektet er jeg en smule spontan…
Etter dagens svipptur innom huset forstår jeg at tiden er inne for å ta en aldri så liten tlf til min kommende samboer. Jeg har nemlig gjort noen «små» justeringer på egenhånd med ett noe uventet resultatet.  

Meg: Heiiiii Lasse 😇

Lasse: Du må være rask, jeg sitter litt opptatt nå.

Meg: Jaaa Ehh – Husker du at vi pratet om å fjerne de to vinduene på kjøkkenet? 

De som var så klønete plassert vet du..de med det litt kjipe i utrykket? 

Lasse: Ja stemmer at du såvidt nevnte noe om å kanskje få bytte de ut. Vel og merke hvis vi fikk ok pris på vinduene.

Meg: Ja stemmer 😊 De er nå fjernet! Og veggen og all isolasjonen. Og det utvendige panelet…ja også vinduet i trappeløpet som var sånn kjipt grønt? Det ble fjernet i samme slengen. Det var vi enig om ikke sant?? Vi måtte visst gjøre alt på en gang 😁 

SMS’er han ett bilde av resultatet.

Lasse: Hææææææ nå må jeg legge på!

Klikk! 

Lasse ringer opp igjen: 

Hva skjer egentlig??!

Meg: Jeg bare sa til håndtverkene at vi ønsket å bytte fra to vinduer til ett på kjøkkenet, og det ene vinduet i trappeløpet. Og at de skulle ta utgangspunkt i samme str på vinduene ettersom de er plassert i samme yttervegg for å få samme utrykk….Jeg sa ikke noe mer enn det 😬

Jeg visste ikke at de kom til å rive hele høyre siden av huset av den grunn 😱

Lasse: Nå blir jeg kvalm!! 

Meg: Dette går fint! Har sjekket pris på vinduer også og det er ikke så galt.

Lasse: Jeg må legge på nå og jobbe videre for dette blir dyrt skjønner jeg! 

Meg: Men du før du legger på. Det er 6-7 ukers levering. Men det går fint da..De skulle bare tette igjen litt sånn provisorisk. Og nå ha vi jo mye vi kan bruke som ved nå som halve huset er revet.
Klikk!!!

  

  

Det hører med til historien at humøret steg raskt etter at sjokket hadde lagt seg og at han nå er ved godt mot 😊

7 thoughts on “Da mannen møtte veggen! 

    1. Utrolig hyggelig at du kommenterer, Hege! Moro dette. Du kjenner meg 😜 Håper det går bra med prosjektet ditt 👍

  1. Ser ut som et riningsprosjekt. Litt bekymret, men håper du får det til. Det antar jeg at du gjør. Du har hatt mange prosjekter som har sett ille ut, men som har blitt veldig bra.
    Pappa

    1. Hei Pappa :)) Dette ordner seg. Jeg har trua 😉 Spennende og se utviklingen. Tror det blir bra til slutt. Men vi må bok låne huset deres litt mens dere er på reise 😊 Takk for tilbud om det.

  2. Sitter i Trondheim «og vart skrømt no ja». Ser ut til at vi bør sjekke hybelen hos oss om den er ledig. Kunne være deilig å være under ordentlig tak og med 4 hele vegger noen dager kanskje.

    1. Takk for omtanken. Du skal ikke se bort ifra at vi må «krype til korset» og kanskje be venner, familie og bekjente om litt hjelp. Det er ikke snakk om kronerulling i første omgang, men kanskje litt husly? Vi får se hva denne helgen bringer 🙂

Comments are closed.